Nieuws

Tijdens de trainingsdag kwamen alle vakmannen naar onze vestiging Rijssen voor een medische keuring en een informatieve dag.
Een inbraak in uw woning is nooit prettig, daarom beveiligt SelektHuis haar woningen tegenwoordig met sloten inclusief zogenoemde kerntrekbeveiliging.
De insteek was: een strakke, moderne, platdak bungalow. Onze ontwerper vertelt het verhaal achter deze bijzondere woning.
dr. ir. Bram Entrop, TU Eindhoven en Selekthuis doen samen onderzoek naar de luchtstromen en de luchtdichtheid van woningen.
Een zee aan ruimte, maar ook een zee aan licht. Onze ontwerper vertelt over deze fraaie eigentijdse woning.
Onze ontwerper vertelt over het ontstaan van de opdracht, het verloop en de uiteindelijke bouw van deze prachtige woning.
Het Bouwgilde is geopend en ook SelektHuis heeft sinds kort weer 2 leerlingen in dienst.
Vroeger betekende duurzaam en energiezuinig bouwen inleveren op comfort, maar vandaag de dag levert een dit juist comfort op! Onze specialisten zijn in staat de woonlasten te verlagen en een woning te realiseren die zorgt voor een gezond en aangenaam klimaat in de woning.
De OpenDagen in Rijssen waren mede dankzij de vele enthousiaste bezoekers een groot succes!
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni was het zo ver. Na veel voorbereidingen braken de OpenDagen aan! Vooral voor onze klanten in het zuiden des lands een mooie gelegenheid nader kennis te maken met SelektHuis.
Begrippen Heeft u nog vragen?

Laat u goed informeren voordat u een eigen huis gaat bouwen! Lees meer over onze begrippen, zoals traditionele bouw, catalogusbouw, kavel huis bouwen, systeembouw, systeembouw woningen, houtskeletbouw en prijs huis bouwen. Bekijk onze linkpartners.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ook kijken naar onze veelgestelde vragen over een woning bouwen, een eigen huis bouwen, een vrijstaande woning, een eigen vrijstaand huis bouwen en systeembouw huizen.