px

Maak kennis met SelektHuis

Graag nodigen wij u uit om eens kennis te komen maken met SelektHuis. Regelmatig organiseren wij evenementen waarbij u op een interactieve manier de vele voordelen van SelektHuis kunt komen ontdekken.

Evenementen

Op onze hoofdvestiging in Rijssen kunt u een kijkje komen nemen in onze ‘keuken’, meerdere keren per jaar organiseren wij hier namelijk rondleidingen door de prefab hallen en verfspuiterij. Daarnaast hebben wij bijna maandelijks de mogelijkheid om een Open Huis te bezoeken. Recentelijk gebouwde woningen zetten hun deuren open om u de kwaliteit van SelektHuis te tonen.

Wilt u meer SelektHuis zien, kom dan naar de Open Dagen op één van onze vestigingen. Ook kunt u uiteraard een bezoek brengen aan een van onze showrooms bij u in de buurt.
Om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en te laten zien wie wij zijn, organiseren wij deze informatiedagen, dus kom vooral langs en maak kennis met het SelektTeam en voel onze passie voor uw mogelijke droomhuis!

Overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van alle geplande evenementen in heel Nederland. U kunt zich per evenement gemakkelijk aanmelden. Regelmatig worden hier evenementen aan toegevoegd. Hou deze pagina in de gaten voor een actueel overzicht.

 

 


Open Dagen SelektHuis

23 & 24 maart 2018

Bent u nieuwsgiering naar SelektHuis, het SelektTeam en ons bouwproces? Kom dan langs tijdens de Open Dagen. We zien u graag!

Verwacht

Hieronder vindt u alle verwachte evenementen. Omdat we u graag op de hoogte houden van alle events, laten we u alvast zien wat we in de nabije toekomst gepland hebben. Wilt u bericht krijgen met de definitieve data? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief!