px

Kavels en Projecten

U wilt graag nieuw bouwen maar heeft nog geen geschikte kavel kunnen vinden? Dan bent u bij SelektHuis aan het juiste adres. SelektHuis heeft een unieke samenwerking met enkele strategische partners en begeleidt o.a. de verkoop van diverse kavels en projecten. Klik op onderstaande projecten om te zien of er een passende kavel voor u is waar u volop kunt genieten en mooi kunt wonen!


Sneek

Koop een van de kavels in Sneek!

Wonen in de gezellige stad Sneek? In twee projecten, plan Harinxmaland & plan Houkepoort, worden verschillende kavels uitgegeven. Wees er snel bij!

Drachten

bouwkavel Park Suyderwijk

Aan de zuidwestkant van Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg, vindt u Park Suyderwijk....

Venlo

4 Kavels hoek van de Hinsbeckerweg en de Postweg

De royale kavels zijn gelegen aan de Hinsbeckerweg (hoek Postweg) bij de Venlose Heide en op korte (fiets)afstand van het centrum. Diverse supermarkten, scholen en sportverenigingen in de buurt gelegen (o.a. voetbal, hockey, atletiek, honkbal).

Tholen

Wonen in Tholen Stad, zo lekker gewoon

Aan de buitenrand van de stad Tholen, worden 4 ruime bouwkavels te koop aangeboden in plan Stadszicht II (locatie: Luchtenburgseweg).

Joure

Gemeente Skarsterlân, op eiland De Ekster

De gemeente Skarsterlân heeft 15 bouwkavels uitgegeven, bestemd voor de bouw van vrijstaande en halfvrijstaande woningen. De kavels liggen op eiland De Ekster in het waterrijke uitbreidingsplan Wyldehoarne in Joure.

IJsbrechtum

Nieuwbouwwijkje de Râne

Ijsbrechtum, 2 km. verwijderd van Sneek, wordt aan de zuidzijde van het dorp uitgebreid. Dit nieuwe wijkje wordt de Râne genoemd en sluit aan op de bestaande wijk De Finne.

Zeist

Project Sterrenberg

Centraal wonen in het groen en op uw manier. Dat kan op één van de mooiste plekjes van Sterrenberg, in deelgebied Boslaan. Dit is dé plek waar ruimte en creativiteit samenkomen en u uw droomhuis kan realiseren op een bouwkavel van ca. 700m².

Scherpenisse

Plan Gildenhof, gemeente Tholen

Aan de buitenrand van het dorp Scherpenisse, worden 7 ruime bouwkavels te koop aangeboden in plan Gildenhof. De locatie van deze kavels zijn de Goudenregenlaan & de Pyruslaan.

Velden

Veerweg 24

Aan een rustige weg aan de rand van de dorpskern en nabij de Maas en natuurgebieden liggen deze 3 bouwkavels van ca. 2000m2.

Kavels in Brabant

Vele kavels en projecten

Ruimte voor Ruimte, een initiatief waarmee SelektHuis veel samenwerkt, kan bouwkavels aanbieden dankzij de zogeheten Ruimte voor Ruimte-regeling van het Rijk....

Land van Matena

Bouw met SelektHuis

Aan de oostzijde van Papendrecht, tegen de grens met Sliedrecht, ligt het woongebied Land van Matena. Hier verrijst de komende jaren een exclusieve woonwijk met woningen in het hogere prijssegment. Een wijk waarin rust, ruimte en natuur centraal staan. SelektHuis bouwt mee aan dit woongebied.

Giethoorn

Waterresort Bodelaeke

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? In Giethoorn, ook wel 'het Venetië van het Noorden' genoemd bevindt zich het Waterresort Bodelaeke.  Giethoorn bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes en pittoreske boerderijen en punters, omgeven door prachtige natuur, heeft hier 36 zeer ruime kavels beschikbaar.

9 Kavels

in Gasteren

Op een prachtige plek in Nederland worden 5 kavels vrijgegeven voor het bouwen van een vrijstaande woning. De overige 4 zijn bestemd voor het bouwen van tweekappers.

Groenekan

Dichtbij Utrecht

Een prachtige geschakelde woning in een landelijke omgeving, maar dichtbij Utrecht? Bekijk dit nieuwbouwproject!

Meer informatie