Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Afspraak maken

SelektHuis heeft 6 vestigingen door heel Nederland. Op alle vestigingen hebben wij een SelektTeam bestaande uit een bouwploeg en adviseurs. Wil je bouwen met SelektHuis, dan zitten wij altijd bij jou in de buurt. Hierdoor kunnen we de lijnen kort houden en makkelijk communiceren.

Maak kennis!

Heb je al wat informatie opgedaan door lekker rond te struinen op de website, onze handige blogs te lezen vol tips & tricks. Een indruk gekregen van de woningen die we reeds hebben opgeleverd aan opdrachtgevers, misschien zelfs wel verzameld welke bouwstijlen of woningtypen je aanspreken? Én je weet ook al hoe SelektHuis te werk gaat omdat je Slim Bouwen hebt gelezen én onze SelektLiving met prijslijst inmiddels al 20x hebt doorgebladerd? Dan ben je misschien wel toe aan het maken van een afspraak! Deze is geheel vrijblijvend. In dit gesprek kan onze adviseur toelichten hoe een bouwtraject met SelektHuis eruit ziet. Hij licht toe wat wij voor jou kunnen betekenen en wanneer je dit wenst, een persoonlijk voorstel maken.

Handig om te hebben voor een afspraak

We zetten je graag aan tafel met onze adviseurs! Echter, als je nog oriënterend bent en je weet niet welk budget je beschikbaar kunt maken en je bent nog niet bezig met een kavel, waardoor je dus ook geen informatie hebt over de bebouwing-voorschriften, dan is het lastig om jou van goede informatie te voorzien. Het is dus altijd een pré als je de volgende zaken voor elkaar hebt:

  • Budget: je hebt een goed beeld van jouw budget
  • Kavel: je hebt een kavel in optie of je hebt al een kavel in bezit
  • Wat mag op deze kavel, oftewel je hebt de voorschriften van de bebouwing opgevraagd

Heb je dit allemaal in kaart? Super! Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij vragen je o.a. naar de genoemde gegevens, jouw NAW gegevens en waar je voornemens bent te gaan bouwen. Dit zodat wij jouw aanvraag in ons systeem kunnen verwerken. Aan de hand van waar je wilt gaan bouwen, kunnen we de juiste adviseur vragen contact met je op te nemen. Alle extra informatie helpt hem om een beeld van jouw persoonlijke situatie te krijgen, zodat hij telefonisch al het één en ander met je kan bespreken.

Weet je niet zeker of je toe bent aan een afspraak, dan kun je ook altijd even contact opnemen met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548-537 555.

Afspraak maken

Ja, ik wil kennis maken met SelektHuis en de adviseur uit onze regio

Afspraak maken
Woont u in het buitenland?

Bouw wensen

Gewenste woning:

Selecteer een woning

Leuk dat je interesse hebt in SelektHuis. Helaas, valt jouw bouwpostcode buiten ons bouwgebied. Daarom kunnen we geen afspraak met je inplannen. We wensen je succes met de verdere bouwplannen!

Ok
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven