Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Afspraak maken

Een huis bouwen met SelektHuis? Wat zijn de mogelijkheden, op welke kosten moet je rekenen en passen jouw woonwensen binnen het budget?

Vraag online een afspraak aan

Via onderstaand formulier kun je een afspraak aanvragen. Het Team advies & verkoop neemt dan binnen ca. 2 werkdagen contact met je op.

Aanvullende informatie

Is het misschien net iets te vroeg voor een afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op en stel ons de vragen die je nu hebt. We zijn je graag van dienst!

Bel 0548 – 537 555

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken met de adviseur uit jouw regio. Het Team Advies & Verkoop neemt binnen ca. 2 werkdagen telefonisch contact met je op, om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken
Woont u in het buitenland?

Bouw wensen

Gewenste woning:

Selecteer een woning

Leuk dat je interesse hebt in SelektHuis. Helaas, valt jouw bouwpostcode buiten ons bouwgebied. Daarom kunnen we geen afspraak met je inplannen. We wensen je succes met de verdere bouwplannen!

Ok
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven