Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Afspraak WinWin maken
Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken voor een WinWin woning? Vul het onderstaande afspraakformulier in en het Team Advies & Verkoop belt je terug om dit in te plannen!

Afspraak Maken V2 (WinWin)
Bezit je een kavel? *
x
1

Stap 1 Budget

Heb jij jouw budget inzichtelijk? Dan kunnen we inhoudelijk bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot aanpassingen die je wil doen op het basismodel. Denk hierbij aan verbreden, verlengen, een aanbouw, een unieke indeling of rijkere materiaalkeuzes.

2

Stap 2 Kavel

Naast weten wat het budget is, kunnen we vaak pas heel concreet worden wanneer je een kavel in optie of bezit hebt. De keuze voor basismodel, afmetingen, mogelijkheden voor verbreden, verlengen of een aanbouw is afhankelijk van de afmeting en ligging van de kavel.

3

Stap 3 Bebouwingsvoorschriften

Weet je de bebouwingsvoorschriften van de kavel? Vraag ze anders alvast op bij de gemeente. Zo weten we meteen wat wel en niet mag binnen dit bouwproject en kunnen we in deze fase al aangeven wat de mogelijkheden zijn om jullie woonwensen te realiseren!

Afspraak WinWin maken
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven