Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Selekthuis bestaat inmiddels uit 280 medewerkers. Stuk voor stuk hebben ze 1 ding gemeen. Een passie voor bouwen!

We hebben 5 vestigingen bestaande uit bouwteams en kundige adviseurs, daarnaast zitten er op het hoofdkantoor in Rijssen nog specialisten in verschillende categorieën. Denk aan het Team Advies & Verkoop die je bij de eerste oriëntatie telefonisch op weg kan helpen, tot de marketeers die online al heel veel informatie & tips proberen te geven.

Denk aan onze inkopers, die de juiste materialen tegen een scherpe prijs inkopen of de werkvoorbereider die de bouw in goede banen leidt. De tekenaar die een Blad 1  voor de bouwvergunning uitwerkt, een constructeur die berekeningen maakt voor jullie droomhuis, de luchtdichtheidsspecialist die bijdraagt aan luchtdicht bouwen of onze service mannen die de laatste afstellingen doen aan jullie installaties.

Wil je weten hoe een dag uit het leven van één van onze specialisten eruit ziet? We geven je een klein inkijkje via onze blogs!

Daarom kies je voor SelektHuis!

Door al deze specialisten bij elkaar te brengen & te laten samen werken aan het bouwconcept Slim Bouwen, ontstaat een goed geolied proces. Een bouwproces dat het bouwen van jullie droomhuis realiteit maakt. Haalbaar, betaalbaar. En we doen het samen, met passie voor het vak!

Maak kennis met onze specialisten

Wil je het met eigen ogen zien? Dat kan! Maak kennis met SeletkHuis door één van onze evenementen te bezoeken. Ontmoet het SelektTeam tijdens een Open Huis en stel ze de vragen die jij wilt weten.

Wil je meer dan een SelektHuis zien en praten met een adviseur? We houden jaarlijks Open Dagen en geven volledige toegang tot ons bouwproces. Je komt alles te weten over de tekenkamer, je kunt praten met een energiespecialist of de luchtdichtheidsspecialist of je laten rondleiden door onze prefab hallen.

Bekijk onze evenementenkalender voor de eerstvolgende evenementen.

Samen bouwen we aan beter wonen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven