px

Vestiging Amersfoort

Amersfoort

SelektHuis is het bouwbedrijf bij u in de regio.

SelektHuis heeft zes vestigingen te weten in Rijssen (hoofdkantoor), Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. Hierdoor weten wij wat er speelt bij u in de regio. Wij spreken uw taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op alle vestigingen hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer!

In 2006 vond er een overname plaats van Bouwbedrijf Batenburg en vestigde SelektHuis zich ook in het midden van het land. Deze vestiging geldt als een goede uitvalsbasis voor Midden Nederland maar ook voor Noord-Brabant en Gelderland. In 2009/2010 hebben wij een nieuw pand gebouwd, op industrieterrein Vathorst (bij de Ikea). Deze jonge vestiging heeft zich in korte tijd de cultuur van SelektHuis zeer eigen gemaakt en heet u van harte welkom op haar moderne vestiging!

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Wilt u graag een oriënterend gesprek? Dan is een afspraak wenselijk. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd voor uw persoonlijke plannen.

Maak kennis met onze adviseurs!

Euroweg 39
3825 HA Amersfoort
Tel: 033-4968660  

Route

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

Vraag brochure aan
 

Inloopavond bezoeken

Op al onze vestigingen worden regelmatig inloopavonden georganiseerd, tijdens deze avonden kunt u vrijblijvend kennis maken met SelektHuis!

Maak kennis