Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Unieke woningen voor unieke mensen.

We beginnen met een basismodel, maar door de vele mogelijkheden & wensen die we kunnen meenemen in het ontwerp, leveren we nooit de standaard basismodellen op. Geen enkele woning is hetzelfde. Want ook geen enkele opdrachtgever is hetzelfde. We zijn hierin heel flexibel en denken proactief met je mee. Dat is Slim Bouwen!

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, het budget en bestemmingsplan, bespreekt de adviseur met je welke basismodellen geschikt zouden kunnen zijn als geraamte voor jouw droomhuis. Vervolgens wordt deze geheel aangepast aan jullie woonwensen. Uitbreiden, verlengen, een andere indeling, een andere kap? Samen werken we toe naar een ontwerp dat helemaal weergeeft, wat jullie wensen.

Slim Bouwen met basismodellen

Slim Bouwen is ons bouwconcept en omvat hoe wij mens, materiaal en machine samen laten komen, in een zo optimale proces. Hierdoor kunnen wij relatief snel bouwen, flexibel zijn met betrekking tot woonwensen en hierdoor dus echt een droomhuis kunnen realiseren die perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeftes. Lees ook hier nog eens uitgebreid over Slim Bouwen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven