Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Het begint natuurlijk allemaal bij een afspraak met de adviseur uit jouw regio. Met gedegen bouwkundige kennis kan hij/ zij jullie wensen vertalen naar een concreet voorstel. Samen met jullie kijkt de adviseur naar welk basismodel het beste gebruikt kan worden als geraamte voor jullie droomhuis. Hoe jullie woonwensen het beste toegepast kunnen worden op dit basismodel en adviseren over details, waar jullie zelf wellicht nog niet eens bij stil hebben gestaan.

Elke stap van de weg, staat de adviseur naast jullie om te helpen bij de beslissingen & keuzes die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan stroompunten op de juiste plekken, de indeling van de begane grond zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de ochtendzon die door de tuindeuren naar binnen schijnt of keuze voor materialen om de juiste sfeer voor jouw droomhuis te creëren.

De tekenkamer gaat aan de slag met een ontwerpschets, ze communiceren met welstand en begeleiden het vergunningstraject. Als de omgevingsvergunning is goedgekeurd wordt alles overgedragen aan de werkvoorbereider. Er zijn in de tussentijd natuurlijk al wat dingen in gang gezet op allerlei zijsporen om tijdig met de bouw te kunnen beginnen. Achter de schermen werkt iedereen samen om te zorgen dat op de dag start bouw, alles samen komt en we van start kunnen met het realiseren van jullie droomhuis op de kavel.

Vanaf dat moment staat er een bouwteam voor je klaar en een uitvoerder die alles in goede banen leidt. Die korte lijnen houdt met opdrachtgever en collega’s om het bouwproject voorspoedig en volgens plan te laten verlopen. Moet er iets overlegd worden, moeten we bijsturen? Geen probleem, daar zijn we op ingespeeld.

Samen bouwen we aan het levensgeluk van onze opdrachtgevers. Steen voor steen!

Download het stappenplan en de handige checklist om je vast in te lezen op het bouwproces.

Lees ook meer over ons bouwconcept Slim Bouwen, hoe wij efficiënt & betrouwbaar bouwen en onze specialisten!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven