px

Verschillende Bouwmethoden

Bouwmethoden

SelektHuis combineert de traditionele bouwmethode met het beste van andere bouwsystemen. Dit zelf ontwikkelde bouwsysteem vindt u niet bij andere aannemers en verzekert u van een hoge kwaliteit, kortere bouwtijd en vaak aantrekkelijkere prijs. Hieronder leggen we u verschillende bouwmethoden uit, echter niet alle bouwmethoden worden door SelektHuis toegepast.

Traditionele bouw

Traditionele bouw geeft u de mogelijkheid tot veel eigen inbreng m.b.t. afmeting, indeling en stijl. Door traditionele bouw te combineren met geprefabriceerde (prefab) onderdelen, zoals daken, erkers e.d. is de bouwtijd bijzonder kort. Door dit goed doordachte bouwsysteem zijn de kosten lager en is de bouwtijd korter. U bespaart geld terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Prefab woningbouw

Prefab woningbouw, of montagebouw, van SelektHuis wordt vaak gecombineerd met maatwerk bouwmethoden. Zo wordt veel gebruikgemaakt van standaard onderdelen, maar heeft u aan de andere kant veel ruimte voor maatwerk oplossingen.

Houtskelet bouw

In het uitgekiende bouwsysteem van SelektHuis is een perfecte combinatie gemaakt van traditionele bouw en houtskeletbouw. Houtskeletbouw wordt alleen dáár ingepast waar dat niet ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Staalframebouw

Staalframebouw: woningen met een metalen casco en aan de buitenkant afgewerkt met een ander materiaal. Dit wordt in Nederland nog niet veel gebruikt. Deze bouwmethode wordt niet door SelektHuis toegepast.

Gietbouw

Gietbouw: de betonnen wanden en vloeren van de woning worden op de bouwplaats gestort. Een bouwmethode die zelden wordt gebruikt bij individueel gebouwde huizen en meer geschikt is voor grotere projecten. Deze bouwmethode wordt niet door SelektHuis toegepast.

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Maak kennis
 

Vrijblijvend gesprek

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen