px

Een gevoel van Trots

Casco woning

Voor heel veel doe-het-zelvers is het een ultieme droom om de eigen woning zelf af te bouwen. Het gevoel van trots: elke keer als je de sleutel in de voordeur stopt of in het huis rondloopt. SelektHuis wilt u graag helpen bij het realiseren van het bouwen van uw eigen casco woning.

Wij staan voor u klaar

Een casco woning wil zeggen dat SelektHuis alleen de ruwbouw doet. De gehele afwerking van de woning komt dan voor uw eigen rekening. SelektHuis bouwt de woning zover dat deze wind- en waterdicht is. De dakpannen zijn dan gelegd en kozijnen, ramen, deuren en glaswerk zijn aangebracht. Ook het metselwerk aan de buitenkant van de woning wordt bij casco door SelektHuis uitgevoerd. Alle werkzaamheden die normaal gesproken vallen onder de afbouwfase, zullen dan door u zelf geregeld moeten worden.

Houd er rekening mee dat het bouwen van al deze onderdelen veel tijd kost en specialistische kennis vergt als u het zelf wilt doen. Als u het uitbesteedt, krijgt u te maken met veel verschillende toeleveranciers en veel onoverzichtelijk papierwerk. Kortom: Pas op voor verkeerde zuinigheid, want u bent zelf verantwoordelijk voor de in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden.

Diverse afbouwpakketten 

Afhankelijk van uw kennis en ervaring kunnen wij de woning tot het gewenste afwerkingniveau bouwen. Op onze website www.cascobouw.nl staan onze verschillende pakketten uitvoerig beschreven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de woning op te laten leveren zonder installaties of sanitair, of zelfs helemaal zonder binnenwanden en alleen wind- en waterdicht.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven