px

Casco Bouwen

Casco woning

SelektHuis biedt naast een sleutelklare oplevering ook de mogelijkheid om een woning casco op te leveren. In sommige gevallen zal het vanuit financiële overwegingen zijn om een casco huis te laten bouwen, maar het kan ook zijn dat u gewoon ook graag wat van uzelf in uw droomhuis stopt. Heel begrijpelijk!

Casco plus of Casco

Een casco woning wil zeggen dat SelektHuis alleen de ruwbouw doet. De gehele afwerking van de woning komt dan voor uw eigen rekening. SelektHuis bouwt de woning zover dat deze wind- en waterdicht is. De dakpannen zijn dan gelegd en kozijnen, ramen, deuren en glaswerk zijn aangebracht. Ook het metselwerk aan de buitenkant van de woning wordt bij casco door SelektHuis uitgevoerd. Alle werkzaamheden die normaal gesproken vallen onder de afbouwfase, zullen dan door u zelf geregeld moeten worden.

Houd er rekening mee dat het bouwen van al deze onderdelen veel tijd kost en specialistische kennis vergt als u het zelf wilt doen. Dus een budgetwoning kan prima, maar wel met de juiste voorbereidingen!

Als u het uitbesteedt, krijgt u te maken met veel verschillende toeleveranciers en veel onoverzichtelijk papierwerk. Kortom: Pas op voor verkeerde zuinigheid, want u bent zelf verantwoordelijk voor de in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden.

Meer informatie?

In onze SelektLiving leggen wij uit hoe wij te werk gaan en welke mogelijkheden er zijn. Ook lichten wij de verschillende basistypes toe, van waaruit uw droomhuis gebouwd kan worden. Vraag deze GRATIS inspiratiegids aan vol handige tips & tricks en bekijk aan de hand van onze prijslijst of een casco woning of casco plus oplevering voor u tot de mogelijkheden behoort!

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven