px

Uw eigen Stijl en Smaak

Catalogusbouw

Catalogusbouw is inmiddels meer dan alleen het bouwen van standaard woningen. Catalogusbouw heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige bouwmethode waarbij volop eigen inbreng mogelijk is. Catalogus bouw is bij uitstek geschikt wanneer u een strikt budget heeft gesteld maar ook uw eigen unieke wensen verwerkt wilt zien.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Catalogusbouw is bouwen volgens een uitgekiend en goed doordacht bouwsysteem. Daardoor zijn de bouwkosten lager en is de bouwtijd korter, terwijl de kwaliteit gehandhaafd wordt. Alle woningen voldoen aan de actuele kwaliteitsnormen en aan de regels voor energiezuinig bouwen. Catalogusbouw kent een beduidend lager foutpercentage en zorgt mede daardoor ook voor een prettige bouwperiode zonder stress.

Iedereen is uniek

Hoewel catalogusbouw werkt met basismodellen, kent deze bouwmethode inmiddels zeer veel flexibiliteit en
ruimte voor persoonlijke wensen. Zo bepaalt u bij catalogusbouw via SelektHuis zelf zaken als indeling, afmeting, stijl, materiaalkeuze en luxe. SelektHuis verzorgt het complete bouwproces: wij stemmen het standaardontwerp af op úw woonwensen, dienen uw bouwaanvraag in bij de gemeente, verzorgen de werkvoorbereiding voor de catalogusbouw en ondersteunen u helemaal tot aan de oplevering. Al onze woningen zijn af te stemmen op uw wensen, zo zijn maatvoering, indeling en uitstraling zelf te bepalen.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen