px

Energiezuinig Wonen

Energiezuinig bouwen

Traditionele bouw in combinatie met energiezuinig bouwen & duurzaamheid. SelektHuis weet hoe dit moet!

Al onze woningen worden gebouwd volgens het Bouwbesluit 2015. Daarin staat opgenomen de EnergiePrestatieCoëfficiënt (EPC). Deze waarde is gesteld op EPC 0,40. Uiteindelijk moeten we in 2020 energieneutraal bouwen wat een EPC ≤ 0,20 betekent. De volgende stap is Energienota-loos of 0-op-de-meter. Wat inhoudt dat de woning volledig is voorzien van duurzame energie. Zowel het gebouw gebonden energiegebruik als het eigen gebruik. Geen gasaansluiting meer, maar de woning volledig op elektriciteit.

Om dit te bewerkstelligen bieden wij, afhankelijk van uw doelstelling, verschillende EPC concepten aan. Deze concepten bieden diverse mogelijkheden op het gebied van energiezuinig bouwen. Te beginnen met een Basis, op de regelgeving ontworpen, om vervolgens uit te groeien tot bouwen zonder gas, Energieneutraal, Passief of Energienotaloos (0-op-de-meter).

Specialist in huis

SelektHuis heeft een eigen specialist in huis die gespecialiseerd is in energie en duurzaamheid. Onze kennis en deskundigheid is hiermee gewaarborgd en we zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast beschikt ook u over de kennis van deze specialist, voor elke situatie kan er een op maat gemaakt advies opgesteld worden. Vraag onze adviseur welke maatregelen ú moet nemen en wat daarvan de kosten zijn. Hij brengt het graag voor u in kaart.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid 

Al onze woningen voldoen altijd aan de actuele eisen zoals gesteld in het Bouwbesluit 2015. Door duurzaam te bouwen laat SelektHuis zien nadrukkelijk haar verantwoording te nemen als toonaangevende woningbouwer van Nederland. We staan voor een “gezonde” toekomst voor volgende generaties, maximaal wooncomfort en verlaging van het energieverbruik. Zo levert u dat ook direct voordeel op!

Energiezuinig Bouwen Special

Beter voor het milieu, kostenbesparing en meer wooncomfort! Specialisten stellen een persoonlijk energieplan op, gebaseerd op uw toekomstige woonsituatie. Wilt u meer weten, bekijk dan ons Energiezuinig Bouwen Special.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven