px

Laatste ontwikkelingen

EPC

Tegenwoordig is een energiezuinige woning een must, de regelgeving is voor 2015 aangescherpt maar uiteraard is SelektHuis hier klaar voor.

EPC naar 0,40

Energiezuinigheid wordt in het Bouwbesluit uitgedrukt in een EPC waarde. De EnergiePrestatieCoëfficiënt.  Deze waarde geeft aan hoe energiezuinig het huis is. Hoe lager de EPC waarde, hoe zuiniger de woning. De basis modellen van SelektHuis voldoen altijd aan de actuele eisen zoals gesteld in het Bouwbesluit 2015. In 2014 was deze waarde EPC 0,60 en sinds 2015 is deze verlaagd naar EPC 0,40. Het uiteindelijke doel is energieneutraal (EPC <0,20) bouwen in 2020.

Úw eigen specialist

Onze energieadviseur heeft de basis modellen voorzien van de nodige bouwtechnische aanpassingen en laatste technische innovaties. Een SelektHuis woning is voorzien van een uitmuntende thermische schil in combinatie met lucht dicht bouwen. Daardoor is de warmtevraag al sterk afgenomen. Daarnaast worden er slimme en eenvoudige installaties aangebracht die de woning  voorzien van een maximaal comfort en optimaal woongemak.

Altijd op de hoogte

De ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig bouwen worden op de voet gevolgd. In het oerwoud van mogelijkheden, concepten  en installaties maken wij alvast voor u een keuze. Maar daarnaast bieden wij de grootst mogelijke keuzevrijheid in het energiezuinig maken van uw woning. Wij adviseren u graag over dit onderwerp, maak hiervoor direct een afspraak met één van onze adviseurs. 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven