px

Uw eigen ontwerp

Huis ontwerpen

Bij SelektHuis in Rijssen is het op de derde verdieping van het hoofdkantoor altijd een gezellige drukte. Hier worden alle ontwerpen in samenspraak met onze klanten gerealiseerd. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft een specifiek wensenpakket.

Uw wensen, wij zetten ze op papier

Bij een huis ontwerpen komen veel aspecten aan bod. Uw wensen, dromen en eisen worden door onze ontwerpers op papier gezet. Zo ontstaat er steeds weer een op maat ontworpen woning in lengte, breedte, hoogte, vorm en stijl. Naast deze wensen, dienen de ontwerpers ook rekening te houden met de gemeentelijke randvoorwaarden. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd door de familie wordt deze beoordeeld door de plaatselijke welstandcommissie. Nadat het bouwplan door de gemeente is goedgekeurd op welstandstoetsing, en de voorwaarden met betrekking tot het bestemmingsplan, werken wij het plan technisch verder uit. Er kan een compleet 3D-model van uw woning worden gemaakt. U krijgt dan een perfect beeld van uw toekomstige woning!

Eigen constructeur

Bij SelektHuis hebben wij een eigen constructeur in dienst. Nadat onze ontwerpers de schets hebben gemaakt, rekent hij de draagconstructie door. Hierna zal hij de materialen kiezen die passen bij deze draagconstructie. Een zeer belangrijk onderdeel van de realisatie van uw droomwoning!

Begeleiding van a tot z 

Sinds 1 oktober 2010 kan de aanvraag van de bouwvergunning voor het bouwen van een huis via internet worden aangevraagd, de zogenaamde ‘omgevingsvergunning’. In deze vergunning kunnen meerdere vergunningen tegelijkertijd worden aangevraagd. De bouwvergunning is dus een onderdeel hiervan. SelektHuis helpt u uiteraard bij het aanvragen hiervan. Het grote voordeel van een huis bouwen via SelektHuis is de aanwezigheid van meerdere disciplines onder één dak!

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen