px

Alles onder één dak

Prefab

Alles onder één dak; een uitspraak die wel heel letterlijk genomen kan worden.

Gegarandeerde kwaliteit

SelektHuis beschikt namelijk over een eigen voorbereidingshal, de zogenaamde Prefab hal. Het woordje ‘Prefab’ roept vaak een beeld op van standaard en vooral niet meer te wijzigen onderdelen, dat is absoluut niet het geval bij SelektHuis. Wij bouwen traditioneel  in combinatie met een aantal geprefabriceerde (prefab) onderdelen, zoals bakgoten, topgevels, dakkapellen, knieschotten en het volop geprezen scharnierendak inclusief panlatten. Deze onderdelen vervaardigen wij zelf en dragen sterk bij aan kwaliteit en kortere bouwtijd. De onderdelen worden zorgvuldig gepland in het productieproces en bestelt alle materialen die nodig zijn voor elk te maken onderdeel. Hierdoor heeft SelektHuis nooit grote voorraden.

Traditioneel

Hoewel er een aantal onderdelen geprefabriceerd worden, bouwen wij traditioneel. Uw droomwoning wordt steen voor steen opgebouwd door onze vakmensen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en gekwalificeerd maar belangrijker nog ze bouwen met passie aan uw woning!

Kom eens kijken in onze keuken

Regelmatig worden er rondleidingen gegeven door onze Prefabhal. Een unieke mogelijkheid om met eigen ogen te zien hoe de ontwikkeling van een woning tot stand komt. Bent u benieuwd naar onze manier van werken en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws & evenementen.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen