px

Alles onder één dak

Prefab

Alles onder één dak; een uitspraak die wel heel letterlijk genomen kan worden.

Gegarandeerde kwaliteit

SelektHuis beschikt namelijk over een eigen voorbereidingshal, de zogenaamde Prefab hal. Het woordje ‘Prefab’ roept vaak een beeld op van standaard en vooral niet meer te wijzigen onderdelen, dat is absoluut niet het geval bij SelektHuis. Wij bouwen traditioneel  in combinatie met een aantal geprefabriceerde (prefab) onderdelen zoals bakgoten, topgevels, dakkapellen, knieschotten en het alom geprezen scharnieren dak inclusief panlatten.

Deze onderdelen vervaardigen wij zelf en dragen sterk bij aan kwaliteit en kortere bouwtijd. De onderdelen worden zorgvuldig gepland in het productieproces en alle onderdelen worden tijdig besteld gedurende dit traject. Door alles meer zelf te doen, zijn de lijnen korter en hoeft SelektHuis nooit grote voorraden te hanteren. Dit zie je dan ook weer terug in het kostenplaatje van een huis!

 

prefab, traditionele bouw, SelektHuis, kap plaatsen, huis bouwen

 

Wilt u meer weten over SelektHuis of eens komen kijken tijdens 1 van onze SelektEvents? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws & evenementen.prefab, traditionele bouw, SelektHuis, kap plaatsen, huis bouwen

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen