px

Volop genieten

Recreatiewoning

Een recreatiewoning of vakantiehuis is meestal alleen toegestaan in daarvoor bestemd recreatiegebied. Sinds 2012 zijn gemeentes echter vrij om permanente bewoning toe te staan. Daarvoor moet de gemeente dan wel het bestemmingsplan wijzigen en de bestemming aanpassen van recreëren naar wonen. SelektHuis kan u hierin begeleiden en adviseren.

Financieel voordeel

Investeren in recreatief onroerend goed kan om meerdere redenen interessant voor u zijn:

  • Direct rendement uit huuropbrengst bij verhuur.
  • Indirect rendement door te verwachten waardestijging
  • Fiscaal voordeel

Uw wens… wij bouwen

SelektHuis laat u graag kennis maken met het ruime aanbod recreatiewoningen. Een ontwerp op maat is natuurlijk evengoed mogelijk. Onze ontwerpers zien het als een prettige uitdaging om voor u de ideale recreatiewoning te ontwerpen. Zij brengen uw wensen en dromen in kaart en zetten dit af tegen de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan. Met ruim 35 jaar ervaring in het bouwen van woning zijn wij de ideale partner voor uw bouwproject.

Meer informatie

Meer informatie over recreatiewoningen? Vraag ons themapakket “Recreatiewoningen” aan en maak kennis met de voorbeelden van recreatiewoningen. Daarnaast laten wij u een aantal mogelijke plattegronden zien. Hierdoor krijgt u al een idee van de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Zij gaan graag het gesprek met u aan om u te inspireren en te verassen met alle opties. Volop mogelijkheden om mooi wonen en volop genieten ook zelf te beleven!

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

Themapakket

SelektHuis heeft voor u een speciaal pakket samengesteld over recreatiewoningen. Dit pakket bevat meer informatie over dit onderwerp, vraag het direct aan!

Themapakket
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen