px

Van oud Naar nieuw

Slopen en nieuw bouwen

U heeft uw droomkavel gevonden. Met de aankoop van dit stuk grond bouwen zich mooie dromen op. Dromen over een eigen huis dat volledig naar uw wensen gebouwd is. Op de kavel staat echter nog een huis. Een huis dat vervallen, oud of gewoon niet naar wens is. Geen probleem! Wij laten de bestaande woning slopen en bouwen uw droomhuis op de kavel.

Meer dan 35 jaar ervaring

SelektHuis heeft veel ervaring met nieuwbouw van woningen. Al meer dan 35 jaar zorgen wij in opdracht van particulieren voor de bouw van nieuwbouwwoningen. Als ontzorgende bouwer regelen wij ook het slopen van de bestaande woning door een erkend sloopbedrijf. SelektHuis houdt hierbij rekening met wet- en regelgeving. U heeft zelf dus geen omkijken naar verplichte asbestrapportages. Tijdens een eerste kennismaking inventariseren wij niet alleen uw wensen maar ook de mogelijkheden van het slopen en nieuw bouwen van de woning. Vervolgens kunt u bij ons terecht voor het complete pakket, wij begeleiden u van a tot z naar uw droomwoning.

Sámen bouwen

SelektHuis wil graag dat al uw wensen goed in kaart worden gebracht. Wij geloven dat een samenwerking alleen samen werkt. Daarom gaan we eerst uitgebreid met u het gesprek aan. Daarbij zoomen we in op verschillende vragen. De belangrijkste vraag is natuurlijk: hoe moet de nieuwbouw eruit gaan zien? SelektHuis bouwde in de loop der jaren meer dan 6000 woningen in heel Nederland. Met vestigingen door het gehele land spreken wij altijd uw taal. Benieuwd naar ons werk? Vraag dan onze gratis brochure aan vol met inspiratie.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen