px

Tijd & kosten besparen?

Systeembouw

Systeembouw is een tijd- en kostenbesparende bouwmethode. SelektHuis combineert beproefde traditionele bouw met de voordelen van prefab en houtskeletbouw. Door deze combinatie van bouwmethodes bent u verzekerd van een korte bouwtijd en een aantrekkelijke prijs.

Wij werken met geprefabriceerde onderdelen voor o.a. de kapconstructie, dakkapellen en erkers. U krijgt het beste van 3 systemen door deze speciale methode van bouwen  en wij kunnen meer kwaliteit garanderen vanwege een betere controle op een goede uitvoering en een grote mate van onafhankelijkheid van bijvoorbeeld het weer. Een ander voordeel van systeembouw is dat het probleem van koudebruggen nagenoeg kan worden uitgesloten.

Meer informatie over het Slim Bouwsysteem van SelektHuis?

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over SelektHuis, ons bouwsysteem en onze werkwijze. Dat kunnen we op verschillende manieren doen:

  • Lees onze Slim Bouwen pagina om meer te weten te komen over SelektHuis
  • Meld je aan voor SelektEvents via onze evenementenkalender om een SelektHuis van dichtbij te bekijken of kennis te maken met het SelektTeam
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws, updates en evenementen

 

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen