px

Tijd en Kosten Besparen

Systeembouw

Systeembouw is een tijd- en kostenbesparende bouwmethode. SelektHuis combineert beproefde traditionele bouw met de voordelen van systeembouw en houtskeletbouw. Door deze combinatie van bouwmethodes bent u verzekerd van een korte bouwtijd en een aantrekkelijke prijs.

Gegarandeerde kwaliteit 

SelektHuis werkt met geprefabriceerde onderdelen voor o.a. de kapconstructie, dakkapellen en erkers. U krijgt het beste van 3 systemen door de SelektHuis combinatie van traditionele bouw met houtskeletbouw en systeembouw. Deze speciale methode van bouwen garandeert een betere controle op een goede uitvoering en een grote mate van onafhankelijkheid van bijvoorbeeld het weer. Een ander voordeel van systeembouw is dat het probleem van koudebruggen nagenoeg kan worden uitgesloten. U bent snel verzekerd van een degelijke en solide eigen woning met SelektHuis systeembouw.

Korte bouwperiode 

Een woning bouwen in 15-17 weken, is dat mogelijk? Zeker, door ons uitgekiende bouwsysteem, strakke planning en eigen bouwpersoneel kunnen wij in een zeer korte periode uw droomwoning bouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, maar dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Compleet financieel plaatje

Bij elk project worden van tevoren de kosten volledig op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat de bouw van uw vrijstaande woning start. Om te zorgen dat u vrijstaand kunt wonen volgens uw eisen en wensen, worden alle mogelijkheden op maat geleverd en uitvoerig met u besproken. Bovendien zorgen wij ervoor dat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden, zodat u voor een gunstige prijs geheel vrijstaand kunt wonen.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen