px

Traditionele Bouwstijl

Traditionele bouw

Wij bouwen traditioneel, steen voor steen. Met aandacht voor ieder detail en met een ambachtelijke afwerking die staat. Traditionele bouw is de absolute specialiteit van SelektHuis. In samenspraak met onze ontwerpers heeft u de mogelijkheid om uw droomhuis te ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden: van het bouwplan, de indeling, de afmeting, de materialen en de afwerking tot en met de uitrusting.

Vakmanschap 

Bij traditionele bouw worden de buitengevels steen voor steen op de bouwplaats gemetseld en wordt gebruikgemaakt van betonnen vloeren. Hierdoor bent u verzekerd van een solide en degelijke bouw. SelektHuis combineert traditionele bouw op doordachte wijze met een aantal onderdelen van systeembouw en houtskeletbouw. In onze eigen fabriek worden de onderdelen vervaardigd, dit doen wij zodat wij de garantie op kwaliteit kunnen afgeven. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en werken met passie en enthousiasme aan uw droomwoning.

Solide afspraken 

Zo solide als de woning, zo solide zijn ook de afspraken die SelektHuis maakt met alle bij de bouw betrokken partijen en instanties. Ook met u als klant. Want traditioneel betekend bij ons ook dat wij onze afspraken na zullen komen.

Overzicht van de kosten

Vanzelfsprekend houden we bij traditionele bouw rekening met uw budget en de stedenbouwkundige voorschriften. SelektHuis garandeert een volledig overzicht van de kosten en de bouwtijd zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

SelektLiving

Onze meer dan 160
pagina's tellende gratis
brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

 

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven