px

Traditionele Bouwstijl

Traditionele bouw

SelektHuis staat voor traditionele bouw! Met aandacht voor ieder detail, puur vakmanschap. Traditionele bouw is waar SelektHuis goed in is.

| Wat is traditionele bouw?

Bij deze bouwmethode worden de buitengevels steen voor steen op de bouwplaats gemetseld. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van betonnen vloeren. De fundering is hierdoor stabiel en veilig. SelektHuis combineert deze bouwmethode met andere methodes om zo tot het Slim Bouwen bouwsysteem te komen. Prefab onderdelen dragen bij aan een kortere bouwtijd en scherpere prijsverhouding.

 

Vakmanschap & Ambacht

In onze eigen prefab hal worden de onderdelen vervaardigd door een team van ervaren medewerkers. Dit doen wij zodat wij de garantie op kwaliteit kunnen afgeven. Ook op de bouwplaats werken onze eigen metselaars en timmerlieden, die elke dag met enthousiasme werken aan uw droomhuis.

traditionele bouw, vakmanschap, ambacht, bouwbedrijf, timmerlieden, metselaars, huis bouwen, aannemer

 

Wilt u meer weten over SelektHuis of eens komen kijken tijdens 1 van onze SelektEvents? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws & evenementen.prefab, traditionele bouw, SelektHuis, kap plaatsen, huis bouwen

SelektLiving

Onze meer dan 160
pagina's tellende gratis
brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

 

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven