px

Zo veel Mogelijkheden

Bouwstijlen

Wanneer we het over bouwstijlen hebben, zien we al snel door de bomen het bos niet meer. We hebben het namelijk over veel verschillende bouwstijlen. Al deze stijlen hebben  hun eigen specifieke kenmerken. De ontwerpers van SelektHuis wijzen u graag de weg.

Bekendste bouwstijlen

SelektHuis heeft jarenlange ervaring en helpt u aan de hand van veel fotomateriaal de juiste bouwstijl kiezen. De belangrijkste bouwstijlen zijn:

Deskundig ontwerp

SelektHuis werkt met eigen ontwerpers en kan u daardoor snel en goed van dienst zijn. Ervaring en korte communicatielijnen werken bij het bepalen van de juiste bouwstijl in het voordeel van u als opdrachtgever. De ontwerpers beleven telkens opnieuw plezier aan de vele mogelijkheden en zien elk ontwerp als een nieuwe uitdaging, ongeacht of dat nu modern, klassiek, landelijk of jaren 30 betreft; altijd vinden zij de bij u passende bouwstijl.

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

.

Vraag brochure aan
 

Open huizen

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met SelektHuis en alle mogelijkheden binnen ons bedrijf te ontdekken, de koffie staat voor u klaar!

Maak kennis
 

Afspraak maken

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak