px

Uw woning Uw smaak

Eigentijdse bouwstijl

Een eigentijdse woning kenmerkt zich doordat het vooral een stijl is waarin veel mogelijk is:

  • Speelse elementen in de gevels
  • Bijzonder kleurgebruik
  • Dynamisch grondplan
  • Grote, opvallende glaspartijen
  • Gebruik van verschillende, niet voor de hand liggende materialen.

Uniek ontwerp en indeling

Bij SelektHuis hebt u de vrijheid om een eigentijdse woning geheel in uw persoonlijke stijl te laten ontwerpen. Het resultaat is daardoor verrassend en uniek, maar altijd aan de hand van uw eisen en woonwensen. Onze ontwerpers denken graag met u mee en zetten hun ervaring en kennis graag in om uw droomwoning te ontwerpen. Met een eigen constructeur in dienst blijft het dan ook niet alleen bij een mooi plaatje op papier; hij bepaalt daarnaast namelijk hoe en met welke materialen uw eigentijdse woning gerealiseerd kan worden.

Ontwerpkosten voor uw eigentijdse woning inclusief

De kosten van het ontwerp voor uw eigentijdse woning zijn inclusief, hierdoor is het inschakelen van een architect niet meer nodig. Uw smaak en wensen staan centraal. Hierdoor zijn alle basismodellen naar eigen hand te zetten.

 

Kwaliteit zit ook in de details

Wij hebben inmiddels ruim 6000 woningen gebouwd, ook in eigentijdse bouwstijl en hierdoor beschikken we over veel kennis en deskundigheid. Bij elke gekozen bouwstijl passen wij de juiste detaillering toe die met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Dat maakt uw woning een SelektHuis: de beste en meest waardevolle investering die u ooit zult doen!

 

Eigentijdse bouwstijl: begeleiding van A tot Z 

Wanneer u kiest voor SelektHuis kiest u voor professionaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Bij ons hebt u één aanspreekpunt voor alle vragen, deskundige begeleiding van A tot Z en alle expertise over moderne huizenbouw onder één dak. Met vestigingen door het hele land spreken wij altijd uw taal en kunnen wij u adviseren over uw specifieke situatie als u hebt besloten om een eigentijdse woning te laten bouwen.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Maak kennis
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen