px

Karakteristieke bouwstijl

Jaren ’30 bouwstijl

Jaren ’30 woning

Wonen in een karakteristiek huis dat gebouwd lijkt te zijn in de bouwstijl kenmerkend voor de jaren ‘30 van de 20e eeuw, maar van alle moderne gemakken voorzien: dit droomhuis kan Selekthuis voor u realiseren!

Dat deze jaren ’30 woningen volledig op wooncomfort worden afgestemd, en aan de hoge kwaliteitsnormen van SelektHuis voldoen, spreekt voor zich. De bouwstijl van de jaren ’30 blijft echter een prominent thema als u kiest voor dit huis, zodat alle kenmerkende details van deze periode aan zowel de binnen- als de buitenkant terug te vinden zijn.

 

Uw wensen staan centraal

De woningen in het programma van SelektHuis zijn nagenoeg allemaal in jaren ’30 architectuur te verwezenlijken. En niet alleen de buitenkant van uw nieuwe huis kan de sfeer van de dertiger jaren uitademen; ook aan het interieur wordt gedacht. Elke basisplattegrond is vrij in te delen en in maatvoering aan te passen. Zo kunt u dus uw eigen indeling maken in uw nieuwe jaren ’30 woning, die volledig is gebaseerd op uw eisen en woonwensen. Want u bent zelf degene die de beste indeling van uw droomhuis weet!

 

Begeleiding van A tot Z

Wanneer u kiest voor SelektHuis kiest u voor gemak en kwaliteit. Bij ons hebt u één aanspreekpunt voor alle vragen, deskundige begeleiding van A tot Z en alles onder één dak. Met vestigingen in Sneek, Amersfoort, Hedel, Tholen, Moordrecht en Rijssen zijn wij altijd bij u in de buurt.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen