px

Sierlijk en statig

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Een klassieke woning kenmerkt zich door:

  • Symmetrie
  • Gebruik van sierlijke details
  • Het statige voorkomen
  • Veel metselwerk in de gevel

Daarnaast kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een gemetseld oortje in de gevel aan te brengen, of een mooie sierlijst aan de dakgoot om de klassieke stijl van uw nieuwe woning te benadrukken. De bouwexperts van SelektHuis vertalen uw wensen voor een klassieke woning dan ook graag naar een schets en het daadwerkelijk te realiseren ontwerp.

 

Uw woning, uw wensen

De woningtypes in het programma van SelektHuis zijn nagenoeg allemaal in de klassieke architectuur te verwezenlijken. Voor u als bewoner betekent dit dat u kunt rekenen op alle comfort en gemak van een onderhoudsarm, modern, nieuw huis. Maar de stijl, zowel binnen als buiten, zal consequent in deze traditionele, klassieke architectuur worden doorgetrokken. Daardoor is de woning voorzien van karakteristieke en sierlijke details, die uw droomhuis een klassiek uiterlijk geven. Een prachtige, sfeervolle combinatie!

 

Alles onder 1 dak

Door te kiezen voor SelektHuis, kiest u voor een bedrijf met ‘alles onder 1 dak’ en bespaart u flink op de ontwerp- en tekenkosten. Bovendien is deze manier van werken veruit het handigst, want alle expertise om uw klassieke woning van begin tot eind te realiseren, is bij ons aanwezig. Hierdoor hoeft u niet verschillende vakmannen in te huren en voorkomt u veel onnodige risico’s en mogelijke miscommunicatie.

 

Persoonlijk gesprek

Wilt u weten hoe wij uw ideeën voor uw nieuw te bouwen klassieke woning samen kunnen realiseren? Uw wensen staan centraal in onze werkwijze en zullen met verrassende suggesties komen. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met ons bedrijf en alles wat we u in de bouw van uw droomhuis kunnen bieden.

 

Begeleiding van A tot Z

Wanneer u kiest voor SelektHuis kiest u voor gemak en kwaliteit. Bij ons hebt u één aanspreekpunt voor alle vragen, deskundige begeleiding van A tot Z en alles onder één dak. Met vestigingen in Sneek, Amersfoort, Hedel, Tholen, Moordrecht en Rijssen zijn wij altijd bij u in de buurt. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experts om uw mogelijkheden vorm te geven, of vraag de inspiratiegids aan om op uw gemak over alle opties te lezen, inclusief foto’s en plattegronden.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven