px

Prachtig wonen

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van uw droomhuis cruciaal, maar alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zullen zeker aanwezig zijn. Zo wordt uw wooncomfort optimaal, terwijl uw landelijke woning van alle gemakken is voorzien en deze kenmerkende bouwstijl centraal staat.

Duidelijk en transparant

Bij elk bouwproject van Selekthuis worden van tevoren alle kosten volledig op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat de bouw van uw landelijke woning start. Om te zorgen dat u vrijstaand kunt wonen volgens uw wooneisen en -wensen, worden alle mogelijkheden uitvoerig met u besproken en daarna zoals afgesproken op maat geleverd.

Uw landelijke woning financieel aantrekkelijk

Bovendien zorgen wij ervoor dat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden, zodat u voor een gunstige prijs geheel vrijstaand kunt wonen.

Begeleiding van A tot Z

Wanneer u kiest voor SelektHuis, kiest u voor gemak en kwaliteit. Bij ons hebt u één aanspreekpunt voor alle vragen, deskundige begeleiding van A tot Z en alles onder één dak. Met vestigingen in Sneek, Amersfoort, Hedel, Tholen, Moordrecht en Rijssen zijn wij altijd bij u in de buurt.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende  gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met SelektHuis en alle mogelijkheden binnen ons bedrijf te ontdekken, de koffie staat voor u klaar!

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen