px

Opvallend Modern

Moderne bouwstijl

De moderne bouwstijl kenmerkt zich door een aantal unieke eigenschappen: rechte lijnen, subtiele detaillering, open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen en opvallende combinaties met andere materialen zijn slechts een paar punten die Selekthuis in de moderne huizenbouw toepast.

In de moderne woningbouw spelen materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Materialen die in de moderne huizenbouw vaak samen worden gebruikt zijn o.a. hout, steen, beton, metaal of pleisterwerk. Natuurlijk is een combinatie van materialen ook goed mogelijk: uw wensen en voorkeur staan centraal.

 

Modern huis bouwen met Slim Bouwsysteem

SelektHuis begeleidt u uiteraard gedurende het gehele traject: vanaf het moment dat u hebt besloten om een modern huis te bouwen, via het verkoopgesprek tot de oplevering van uw nieuwe woning. Wij hebben eigen ontwerpers in dienst en eigen bouwprofessionals, waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Wij bouwen namelijk niet alleen voor u, maar ook samen met u!

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven