px

Welk type past bij u?

Woningtypen

Bij SelektHuis vindt u een breed scala aan woningtypes en bouwstijlen. Vrijstaand, eengezinswoning of kangoeroewoning, hoogbouw of laagbouw. Er zijn vele mogelijkheden. Ook in de bouwstijl heeft u alle keuze. Gaat u voor klassiek, landelijk, een jaren ´30 woning of toch voor modern? SelektHuis is de fase van catalogusbouwer al lang gepasseerd. De eigen ontwerpafdeling van SelektHuis wijst u de weg naar het woningtype dat het beste aansluit bij uw eigen smaak, wensen en budget. Dat alles binnen de gemeentelijke bestemmingsplanvoorschriften.

Eigen ontwerp

Heeft u al een woningtype in gedachte en misschien al een eigen ontwerp, complete tekening of slechts een summiere schets? Bij SelektHuis zijn legio mogelijkheden om ook dan te komen tot een ontwerp naar wens.  Samen met u kijken wij graag naar alle mogelijkheden. Ontwerpkosten zijn bij SelektHuis standaard inbegrepen bij de aanneemsom van de woning. Dat betekent voor u een forse besparing. Zo heeft u meer budget voor het product zelf.

Vrije indeling

In elk woningtype heeft u erg veel inspraak ten aanzien van de indeling. Dit geeft u de mogelijkheden om zoveel ruimte te creëren als u zelf wilt. Een werkkamer beneden, of toch een gastenkamer? Verlengen, verbreden, verhogen? Alles is mogelijk. Welk woningtype u ook kiest, wij zullen er alles aan doen om uw dromen waar te maken.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen