px

Toekomstgericht bouwen

50+ woning

Jonge senioren denken bij het ontwerp van een nieuw te bouwen 50+ woning steeds vaker na over levensfasebestendig of toekomstgericht wonen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan een seniorenwoning met:

  • een slaapkamer en badkamer op de begane grond
  • bredere binnendeurkozijnen zonder dorpels
  • een extra werkkamer
  • een logeerkamer voor de (klein)kinderen
  • een fijne veranda

Maar ook onderhoudsarme materialen zoals een lift, alarminstallatie en domotica worden steeds vaker toegepast. Deze veelgehoorde wensen zijn erg logisch wanneer u om een seniorenwoning wilt laten bouwen. SelektHuis is dan ook uw aangewezen partner voor de bouw van uw 50+ woning.

Deskundig advies

SelektHuis vertaalt uw wensen om een seniorenwoning te bouwen graag naar een ontwerp op maat. Samen met u bespreken wij alle mogelijkheden voor het bouwen en indelen van uw ideale 50+ woning. Bijna elke woning van SelektHuis leent zich voor een indeling die gericht is op toekomstgericht wonen. Door de vrij in te delen ruimtes zijn al uw woonwensen te realiseren.

Van A tot Z ontzorgd!

SelektHuis biedt u een totaalconcept, waarbij wij u begeleiden in het hele bouwproces. Van A tot Z wordt u volledig ontzorgd! U hoeft alleen nog de sleutel in ontvangst te nemen! Alle disciplines bevinden zich onder één dak: een van de vele voordelen hiervan is dat wij erg flexibel zijn. Zo hebben wij 6 vestigingen door heel Nederland, eigen bouwpersoneel en worden onderdelen van uw woning in onze eigen fabriek gefabriceerd. Mede hierdoor kunnen wij een korte bouwtijd garanderen.

Inspiratie

Specifiek voor het onderwerp “toekomst gericht bouwen” hebben wij een gratis informatiepakket samengesteld, hierin vindt u meer informatie over dit onderwerp.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

Themapakket

SelektHuis heeft voor u een speciaal pakket samengesteld over toekomstgericht wonen. Dit pakket bevat meer informatie over dit onderwerp, vraag het direct aan!

Themapakket
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen