px

Boerderij Bouwen

Boerderij bouwen

Was de boerderij vroeger gericht op productie en efficiënte bedrijfsvoering, tegenwoordig krijgt ook het wonen de aandacht die het verdient.  Binnen het bouwen in boerderij stijl zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden.

Eigen ontwerpers 

Houdt u van een moderne boerderij of gaat uw voorkeur uit naar de karakteristieke, authentieke elementen? Heeft u liever een rieten dak ? Of kiest u voor één van de vele soorten pannen? De ontwerpers van SelektHuis zijn u met hun jarenlange ervaring –binnen de regelgeving van overheidswege en rekening houdend met uw wensen- graag van dienst bij het maken van een passend ontwerp.

Een boerderij als tweede bedrijfswoning

Door onder andere bedrijfsopvolging willen veel ondernemers in de agrarische sector een tweede bedrijfswoning bouwen. Daarbij moet aan allerlei strenge voorwaarden worden voldaan. Selekthuis wijst u daarbij graag de weg. Een goed alternatief kan nieuwbouw met inwoning zijn (dubbele bewoning). SelektHuis heeft ook op dit gebied een ruime ervaring.

 

Bekijk ook soortgelijke landelijke woningen online.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven