px

Een statige woning

Herenhuis

Over haar favoriete plek in haar woning hoeft Elsbeth niet lang na te denken. “Dat is onze leefkeuken. En dan specifiek een plekje aan onze grote keukentafel voor de gashaard. Heerlijk om daar ’s morgens met een goede kop koffie wakker te worden. Of om ’s avonds samen een glaasje wijn te drinken voor het avondeten. Even bijpraten over alle gebeurtenissen van  die dag.”

Optimaal woongenot

Een herenhuis biedt u alle mogelijkheden om de kamers zo in te delen dat u dit soort plekken kunt creëren. Wat dacht u van een extra werkkamer, of een slaapmogelijkheid beneden. Maar ook een ruime veranda aan de achterzijde van uw huis is een mooie optie.

De statige woningen zijn met minimaal twee woonlagen erg royaal en door de flexibele indelingsmogelijkheden kunt u het herenhuis helemaal naar uw eigen smaak aanpassen.

Deskundig ontwerp

SelektHuis werkt met eigen ontwerpers en kan u daardoor snel en goed van dienst zijn. Ervaring en korte communicatielijnen werken bij het maken van een goed ontwerp natuurlijk in uw voordeel en besparen u tevens hoge architectkosten. De ontwerpers zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging, ongeacht of dat nu een herenhuis of een ander woningtype betreft.

Alles onder één dak

Wij brengen vóóraf de bouwkosten van uw herenhuis duidelijk in kaart. Samen met u stellen wij de technische tekeningen op, dienen uw bouwaanvraag in bij de gemeente en verzorgen het gehele bouwtraject tot en met de oplevering. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u één aanspreekpunt heeft en zijn wij betrokken bij het complete traject.

Maximale klanttevredenheid

Bij SelektHuis zetten wij ons volledig in om uw verwachting te overtreffen. Wij streven dan ook naar een maximale klanttevredenheid. Een voorbeeld hiervan is dat wij vestigingen hebben door het gehele land, hierdoor zijn wij altijd dichtbij en op de hoogte van de regionale ontwikkelingen. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen SelektHuis? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Maak afspraak