px

Een statige woning

Herenhuis

| Over haar favoriete plek in haar woning hoeft Elsbeth niet lang na te denken. “Dat is onze leefkeuken. En dan specifiek een plekje aan onze grote keukentafel voor de gashaard. Heerlijk om daar ’s morgens met een goede kop koffie wakker te worden. Of om ’s avonds samen een glaasje wijn te drinken voor het avondeten. Even bijpraten over alle gebeurtenissen van  die dag.”

Optimaal woongenot

Een herenhuis biedt u alle mogelijkheden om de kamers zo in te delen dat u dit soort plekken kunt creëren. Wat dacht u van een extra werkkamer, of een slaapmogelijkheid beneden. Maar ook een ruime veranda aan de achterzijde van uw huis is een mooie optie.

De statige woningen zijn met minimaal twee woonlagen erg royaal en door de flexibele indelingsmogelijkheden kunt u het herenhuis helemaal naar uw eigen smaak aanpassen.

 

Alles onder één dak

Wij brengen vóóraf de bouwkosten van uw herenhuis duidelijk in kaart. Samen met u stellen wij de technische tekeningen op, dienen uw bouwaanvraag in bij de gemeente en verzorgen het gehele bouwtraject tot en met de oplevering. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u één aanspreekpunt heeft en zijn wij betrokken bij het complete traject.

Bekijk ook soortgelijke klassieke woningen online.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Maak afspraak