px

Landelijk wonen

Landhuis

|“Neem het gezonde buitenleven mee naar binnen, waar de natuur en het landleven zich verenigen in de stijl van het huis. De charme van vroeger gaat perfect samen met het comfort van nu!”

Een landhuis is meestal gelegen in een landelijke omgeving of net buiten de bebouwde kom. Meestal op een unieke locatie met panoramisch uitzicht. Landhuizen hebben een rijke uitstraling en zijn vaak omgeven door een ruime tuin, schuur of paardenstal. Landhuizen zijn er in allerlei bouwstijlen, zoals de Amsterdamse school, Jugendstil en Engelse stijl. De keuze is aan u!

Bouwen aan levensgeluk

Bij SelektHuis bouwen wij aan levensgeluk. Elke huis, moet vanaf het eerste moment als een droomhuis voelen. Samengesteld met de adviseurs aan de hand van uw wensen en behoeftes. Mede door ons flexibele bouwsysteem zijn wij in staat om deze woonwensen te vertalen naar een waar droomhuis.

 

Eén aanspreekpunt

Eén van de grote voordelen van SelektHuis is dat u tijdens het gehele proces vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw landhuis één aanspreekpunt heeft. Wij bieden u namelijk een totaalconcept. Van het ontwerpen van uw droomwoning tot het aanvragen van de vergunningen en het bouwen van de woning met eigen bouwpersoneel; wij begeleiden u van A tot Z.

Bekijk ook andere landelijke woningen online.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven