px

Strak en Stijlvol

Moderne woning

Jeroen en Wendy Schaling voelen zich helemaal thuis in het strakke interieur van hun moderne woning. Geheel naar hun smaak ontworpen door SelektHuis. Voor de mogelijkheden van materiaalgebruik lieten ze zich ook adviseren door een interieurstylist van SelektHuis.

Ze genieten nu volop van de keuken met kookeiland: “De hoogglans van de kasten schittert terug in de barkrukken, terwijl het robuuste graniet de rust brengt”.

SelektHuis ontwerpers 

Uiteraard staan de wensen van u als opdrachtgever centraal. Daarom hebben wij ook eigen ontwerpers in dienst die graag met u om tafel gaan om uw ideeën te vertalen naar een schets, uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen ontwerp van uw moderne woning door ons te laten bouwen.

Flexibel

We zijn flexibel in de indeling, de afmeting en dakhelling van de woning. Daarnaast zijn ook vele uitbouwen, dakkapelvormen en serres mogelijk. Wij helpen u graag bij het uitwerken van uw plannen!

Kwaliteit gegarandeerd

SelektHuis levert u een totaal concept, wat inhoudt dat wij u begeleiden van A tot Z. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze woningen waarborgen en garanderen. Bent u benieuwd naar deze kwaliteit, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze “keuken” tijdens een open dag, of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Met 6 vestigingen door het hele land, zijn wij altijd in uw buurt!

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven