px

Notaris woning Een klassieker

Notaris woning

De klassieke notariswoning kenmerkt zich door een aantal markante zaken. De strakke symmetrie en de rijke uitstraling zijn in elke notariswoning terug te vinden. Het ontwerp kan uitgevoerd worden met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast kan er prima een extra werkkamer/kantoorruimte worden ingepland. Met recht een ontwerp met stijl; klassiek en toch ook gericht op de toekomst.

Persoonlijke woonwensen

Er zijn vele mogelijkheden voor een klassieke notariswoning, zo kan de woning uitgevoerd worden met een zadeldak met doorlopende kopgevels, maar toont even fraai met de klassieke stolpkap. Altijd wordt het ontwerp voorzien van een aantal fraaie details, zoals een klassieke voordeuromlijsting, luiken, knipvoegwerk, koperen hemel waterafvoer buizen enz. Om al uw wensen in kaart te brengen nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.

Tijdens dit gesprek vertellen wij u alles over de mogelijkheden van het bouwen van een notariswoning binnen het bestemmingsplan van uw gemeente. SelektHuis begeleidt u bij het hele traject en helpt u bij het nemen van alle beslissingen zoals de situering op de kavel en de materialen, kortom: alles wat met bouwen te maken heeft.

Bekijk ook andere klassieke woningen online.

 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met SelektHuis en alle mogelijkheden binnen ons bedrijf te ontdekken, de koffie staat voor u klaar!

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen