px

Natuurlijk en Robuust

Schuurwoning

Het bouwen van een schuurwoning wordt steeds populairder. De liefde voor natuurlijke materialen is dan ook in bijna elk ontwerp terug te vinden. Kenmerkend voor de schuurwoning is de eenvoudige hoofdvorm en de simpele detaillering. Natuurlijke materialen zoals donkere houten potdekseldelen zorgen voor een natuurlijke en robuuste uitstraling. Het bouwen van een schuurwoning wordt meestal zonder aanbouw gedaan. Zo blijft de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling behouden.

Welstandseisen: schuurwoning & omgeving

Het platteland is steeds meer in trek. Een rustig plekje in een landelijke omgeving, dat is wat men wil. Dit is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De welstandseisen in het buitengebied zijn hoog, want het ontwerp moet naadloos passen in de landelijke omgeving. SelektHuis adviseert u graag in de mogelijkheden en begeleidt u in het hele proces.

Duurzaam en energiezuinig

Natuurlijk is er veel aandacht voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen. Zonnepanelen, drievoudige beglazing en een extra geïsoleerde schil worden veelvuldig toegepast. SelektHuis heeft gespecialiseerde adviseurs in dienst die u alles kunnen vertellen over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

In de basis:

De Trentino is rijk uitgevoerd. Zo heeft de basis uitvoering luxe keramische dakpannen, grijs schilderwerk een Frans balkon en een zinken hemelwaterafvoer. Net als alle andere woningen kunt u kiezen voor een casco, casco plus of sleutelklaar oplevering.

Technische informatie
Inhoud: 679 m²
Afmeting: 8950 x 13150
Dakhelling: 45º

Bekijk ook andere landelijke woningen online.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

 

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen