px

Natuurlijk en Robuust

Schuurwoning

Het bouwen van een schuurwoning wordt steeds populairder. De liefde voor natuurlijke materialen is dan ook in bijna elk ontwerp terug te vinden. Kenmerkend voor de schuurwoning is de eenvoudige hoofdvorm en de simpele detaillering. Natuurlijke materialen zoals donkere houten potdekseldelen zorgen voor een natuurlijke en robuuste uitstraling. Ook grote glaspartijen zijn kenmerkend voor dit type woningen. Het bouwen van een schuurwoning wordt meestal zonder aanbouw gedaan: een garage of terras wordt zo mogelijk geïntegreerd in de hoofdvorm. Zo ontstaat de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling.

Welstandseisen: schuurwoning & omgeving

Het platteland is steeds meer in trek. Een rustig plekje in een landelijke omgeving, dat is wat men wil. Dit is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De welstandseisen in het buitengebied zijn hoog, want het ontwerp moet naadloos passen in de landelijke omgeving. SelektHuis adviseert u graag in de mogelijkheden en begeleidt u in het hele proces.

Duurzaam en energiezuinig

Natuurlijk is er veel aandacht voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen. Zonnepanelen, drievoudige beglazing en een extra geïsoleerde schil worden veelvuldig toegepast. SelektHuis heeft gespecialiseerde adviseurs in dienst die u alles kunnen vertellen over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Basistype

Er zijn heel veel mogelijkheden om uw schuurwoning te laten bouwen. SelektHuis bouwt uw eigen wensen, maar altijd binnen het kader van regelgeving van overheidswege. SelektHuis heeft speciaal voor de schuurwoning een basismodel samengesteld dat als uitgangspunt voor uw droomhuis kan dienen.

Vraag het themapakket aan voor plattegronden, extra opties, inspiratie, prijzen en meer informatie.

Informatiepakket

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het bouwen van woningen en adviseren u dan ook graag over alle mogelijkheden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vraag dan het speciaal samengestelde themapakket aan.

Heeft u plannen om ook een schuurwoning te laten bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met een van onze experts op. Wij zijn u graag van dienst bij de ontwikkeling en uitvoering van uw bouwplannen om de schuurwoning zo optimaal mogelijk te realiseren.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

 

Aanvragen
 

Themapakket

SelektHuis heeft voor u een speciaal pakket samengesteld over schuurwoningen. Dit pakket bevat meer informatie over dit onderwerp, vraag het direct aan!

Themapakket
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen