px

Een droom die uitkomt

Vrijstaande woning

Het bouwen van een eigen vrijstaande woning is voor velen een droom die uitkomt, zeker wanneer de woning geheel ontworpen en afgestemd is op zijn of haar woonwensen.  Als u in het bezit bent van een kavel geschikt voor vrijstaande woningbouw dan kan uw droom werkelijkheid worden. SelektHuis begeleidt u in het gehele traject en geeft u graag inzicht in de vele mogelijkheden.

“SelektHuis, dat is toch dat bedrijf dat standaard woningen bouwt? Die vraag kreeg ik laatst toen ik vertelde dat mijn woning door SelektHuis is gerealiseerd”, verteld Evert Hartkamp. “Dezelfde vraag had ik twee jaar geleden ook kunnen stellen maar nu weet ik wel beter. De woningen zijn allesbehalve standaard en als koper heb je het geheel voor het zeggen.”

Flexibel

De mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaand huis binnen SelektHuis zijn bijna oneindig. Onze ontwerpers  met een blanco vel en gaan aan de slag met uw eigen ideeën en wensen, gecombineerd met onze deskundigheid en ervaring.  Voor elke ‘basisplattegrond’ is  de indeling vrij in te delen en in maatvoering aan te passen. Verbreden, verlengen van de vrijstaande woning? Geen probleem! Dit geldt ook voor de dakhellingen en kapvormen.

Persoonlijk gesprek

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek met één van onze adviseurs. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we u volledig over de mogelijkheden van het bouwen van een vrijstaande woning binnen het bestemmingsplan. SelektHuis helpt u bij het kiezen van het type vrijstaande woning, de situering op de kavel en de materialen, kortom: alles wat met bouwen te maken heeft. Kies daarom voor SelektHuis en profiteer van onze jarenlange ervaring met het bouwen van een woning op een vrijstaande kavel.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

 

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen