px

Wonen in een park

Bouwkavels te koop in Park Suyderwijk

Aan de zuidwestkant van Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg, vindt u Park Suyderwijk. Deze wijk is bijzonder ruim opgezet, met veel groen en water. De wijk heeft verschillende deelgebieden, met elk hun eigen bebouwing en woonsfeer. Één van deze deelgebieden heet ‘De Landerijen’, dit gebied bestaat uit verschillende bouwkavels.

Dankzij het direct aan Park Suyderwijk grenzende recreatiegebied De Naturij en de lage bebouwingsdichtheid, wordt het gevoel van wonen in een park vergroot. Hier vindt u onder meer een natuurpad, boerderijdieren en een speelweide. In park Suyderwijk vindt u groen, water, ruimte en is toch alles binnen handbereik.

      

Drachten is een gezellige plaats op de grens van de Friese wouden en het Friese merengebied. Met alles wat u zoekt op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, recreatie, sport, winkelen, horeca en cultuur. Dankzij gunstige uitvalswegen zit u snel in Groningen, Heerenveen of Leeuwarden.

Op de kavels van De Landerijen heeft u alle vrijheid. Om uw woning te ontwerpen, om de bouw zelf te coördineren of om alles over te laten aan een expert. Om te leven, maar ook om te werken, want een kantoor of praktijk aan huis behoort tot de mogelijkheden. Buiten heeft u volop bewegingsvrijheid in uw grote tuin, maar ook dankzij de ruime wijkopzet van het parkachtige waterrijke Park Suyderwijk.

U kunt de woning zelf realiseren. U kiest uw favoriete kavel en gaan zelf met een architect en aannemer aan de slag. U kunt ook kiezen voor SelektHuis: een zorgeloze aanpak waarbij u alles in één hand heeft: architect, adviseur en aannemer. Het hele bouwproces wordt voor u geregeld. Aan u de keus!

    

De voordelen van De Landerijen, in Park Suyderwijk, op een rij:

  • Ruime bouwkavels van ca. 580 tot 1.000 m2
  • Gelegen aan het water
  • Uitstekende ligging nabij uitvalswegen en voorzieningen
  • Kavels vanaf € 105.000,- v.o.n.
  • Alle vrijheid in moderne architectuur
  • Ruimte voor wonen en werken (praktijk of kantoor aan huis mogelijk)
  • Gelegen in een groene, parkachtige wijk met hoogwaardige openbare inrichting

Bezoek de projectsite om de beschikbaarheid, prijs en grootte per kavel te bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de beschikbare kavels en de reeds gebouwde woningen op locatie te komen bekijken. Voor meer informatie zie: www.parksuyderwijk.nl