Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Een eigentijdse woning


De eigentijdse bouwstijl kenmerkt zich doordat het vooral een stijl is waarin veel mogelijk is:  • Speelse elementen in de gevels

  • Bijzonder kleurgebruik

  • Dynamisch grondplan

  • Grote, opvallende glaspartijen

  • Gebruik van verschillende, niet voor de hand liggende materialen


Jouw bouwstijl


Heb jij bouwplannen en is deze bouwstijl echt iets voor jou? Ga dan in gesprek met de adviseur in jouw regio om jouw woonwensen te bespreken. Neem ook alles mee, wat je ter inspiratie hebt verzameld zodat wij ook onze ontwerper mee kunnen laten denken om tot een eigentijds droomhuis te komen!


Meer weten over SelektHuis?


Vraag dan onze SelektLiving aan, boordevol informatie, handige tips, onze basismodellen en woningen ter inspiratie. Ook vind je als bijlage onze prijslijst.


afbeelding 1 afbeelding 2
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven