Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Klassiek wonen


De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan.


Kenmerken:  • Symmetrie

  • Gebruik van sierlijke details

  • Het statige voorkomen

  • Veel metselwerk in de gevel


Daarnaast kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een gemetseld oortje in de gevel aan te brengen, of een mooie sierlijst aan de dakgoot om de klassieke stijl van jouw nieuwe woning te benadrukken. De bouwexperts van SelektHuis vertalen jouw wensen voor een klassieke woning dan ook graag naar een schets en het daadwerkelijk te realiseren ontwerp.


Meer weten over SelektHuis?


Vraag dan onze SelektLiving aan, boordevol informatie, handige tips, onze basismodellen en woningen ter inspiratie. Ook vind je als bijlage onze prijslijst.


afbeelding 1 afbeelding 2
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven