Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Opvallend modern


In de moderne bouwstijl spelen materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Materialen die in de moderne huizenbouw vaak samen worden gebruikt zijn o.a. hout, steen, beton, metaal of pleisterwerk.


Kenmerken:  • rechte lijnen

  • subtiele detaillering

  • open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen

  • opvallende combinaties met andere materialen


Wil je meer inspiratie op het gebied van de moderne bouwstijl? Bekijk dan ook onze woningen of lees onze blogs voor meer informatie op het gebied van wonen, bouwen en meer!


Meer weten over SelektHuis?


Vraag dan onze SelektLiving aan, boordevol informatie, handige tips, onze basismodellen en woningen ter inspiratie. Ook vind je als bijlage onze prijslijst.


 


Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven