Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

SelektHuis bouwt aan levensgeluk! Alle collega’s, van timmerman tot inkoper en directeur, bouwen elke dag door. Met passie & liefde voor het vak, om te zorgen dat jij het droomhuis kunt krijgen dat je wilt. Met een flexibele indeling, de functionele ruimtes die je wenst en jouw eigen stijl. Geen enkel huis is hetzelfde. Dat is Slim Bouwen, dat is SelektHuis!

Maak kennis!

Wil je een brochure aanvragen? Naast de informatie welke online te vinden is, kan het natuurlijk zijn dat je alles nog even op je gemak door wilt nemen. In onze SelektLiving Magazine staan al onze basismodellen beschreven. Daarnaast tonen we ook woningen, die we hebben gebouwd in verschillende bouwstijlen, waarbij een basismodel als geraamte is gebruikt. Zo proberen we te laten zien, dat we geen catalogusbouwer zijn, maar echt bouwen waar jij gelukkig van wordt! Bij deze SelektLiving vind je ook onze prijslijst. Per basismodel kun je zien wat de woning kost in de verschillende afwerkingsniveaus. Dat wil zeggen Casco, Casco Plus en Sleutelklaar.

Handige informatie bij het bouwen van een huis

We sturen je met alle plezier onze SelektLiving Magazine inclusief prijslijst op. Neem deze goed door en hou deze ook gewoon lekker bij de hand, mocht je nog vragen hebben of dingen tegenkomen die je nog even wilt uitzoeken. Daarnaast adviseren we je om onze website in de gaten te blijven houden. Waarom? Wij voorzien je via deze website voortdurend van belangrijke informatie gedurende jouw bouwtraject:

  • Via de SelektLiving Blog bieden we je inspiratie, handige tips en het laatste nieuws
  • We organiseren regelmatig SelektEvents! Dit zijn onze evenementen, zoals een Open Huis of een Open dag en Kijkje in de keuken. Dé perfecte gelegenheid om eens laagdrempelig kennis te maken met SelektHuis, onze werkwijze en de mensen achter het bedrijf.

Wil je graag iemand persoonlijk spreken over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Het Team advies & verkoop kan veel van jouw vragen beantwoorden! Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0548-537 555.

SelektLiving Magazine

Ja, ik ontvang graag de woningbrochure van SelektHuis inclusief de prijslijst!

SelektLiving Magazine aanvragen ( slim bouwen )
Woont u in het buitenland?
Bij het invullen van een telefoonnummer kan ons Team Advies & Verkoop contact met je opnemen, enkele weken nadat je de SelektLiving woningbrochure hebt ontvangen. Dit om te vragen of de informatie toereikend is geweest of dat we misschien nog andere vragen kunnen beantwoorden.

Leuk dat je interesse hebt in SelektHuis. Helaas, valt de door jouw gekozen bouwpostcode buiten het gebied waarin wij bouwen en kunnen we je helaas niet op weg helpen naar jouw droomhuis.

We wensen je succes met de verdere bouwplannen!

Ok
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven