Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wil jij meer weten over jouw huis casco bouwen?

Voor heel veel doe-het-zelf'ers is het de ultieme droom om een eigen woning zelf af te bouwen. Het gevoel van trots, elke keer als je de sleutel in het slot omdraait of in jouw eigen huis rondloopt. Ook kan het zo zijn, dat naast dat je heel handig bent en veel zelf kunt, ook vanwege budget overwegingen kiest voor casco bouwen. Een basismodel casco of casco plus laten bouwen is natuurlijk voordeliger dan een sleutelklaar woning. Wel is hier echt de nodige kennis & ervaring voor nodig.

Casco opgeleverd

Casco

SelektHuis biedt de mogelijkheid om een woning casco op te leveren. In sommige gevallen zal het vanuit financiële overwegingen zijn om een casco huis te laten bouwen, maar het kan ook zijn dat je gewoon graag zelf de handen uit de mouwen wilt steken. Jouw eigen ideeën wilt los laten op jouw huis. Heel begrijpelijk! Een casco woning wil zeggen dat SelektHuis alleen de ruwbouw doet. De gehele afwerking van de woning komt dan voor jouw eigen rekening. SelektHuis bouwt de woning zover dat deze wind- en waterdicht is. De dakpannen zijn dan gelegd en kozijnen, ramen, deuren en glaswerk zijn aangebracht. Ook het metselwerk aan de buitenkant van de woning wordt bij casco door SelektHuis uitgevoerd. Alle werkzaamheden die normaal gesproken vallen onder de afbouwfase, zul je dan zelf moeten regelen.

Gratis SelektSpecial Casco Bouwen aanvragen

Casco Plus

Net als bij het Casco pakket wordt je uiteraard wel door SelektHuis in het hele voortraject ontzorgt. Wij maken het ontwerp, het technisch tekenwerk, de constructieve berekeningen en de aanvraag omgevingsvergunning maken wij in orde! Hou er wel rekening mee dat het bouwen van al deze onderdelen veel tijd kost en specialistische kennis vergt als je het zelf wil doen. Dus een budgetwoning kan prima, maar wel met de juiste kennis & ervaring! Als je het alsnog gaat uitbesteden, krijg je te maken met veel verschillende toeleveranciers en veel onoverzichtelijk papierwerk. Kortom: Pas op voor verkeerde zuinigheid, want je bent zelf verantwoordelijk voor in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden. Wil je meer weten over deze 2 afwerkniveaus? Vraag dan de SelektSpecial aan, onder aan deze pagina.

Gratis SelektSpecial Casco Bouwen aanvragen

Verschil met Sleutelklaar

Naast Casco en Casco Plus, leveren wij onze woning vaak ook Sleutelklaar op. Wat wil dat zeggen? We bouwen jouw woning geheel af, inclusief tegelwerk, sanitair, schilderwerk en we zouden zelfs nog wand- en vloerafwerking kunnen verzorgen! Net als bij de bovenstaande afwerkingsniveaus ontzorgen wij je gedurende het hele traject, zodat jij straks alleen nog maar hoeft te denken aan de inrichting en de tuin! We werken bovendien samen met verschillende partners om bijvoorbeeld het plaatsen van jouw keuken (niet inbegrepen in de prijs) een stuk makkelijker  te maken. Door deze samenwerkingen, kunnen we kort & snel schakelen. Ook hebben wij partners voor tuinontwerp, interieurstylisten en domotica (huisautomatisering). Let op: Leges – aansluitkosten, heiwerk, de keuken, kosten voor behang, sierpleister, bestrating of tuinaanleg is niet inbegrepen. Hou hier rekening mee in jouw budget!

Gratis SelektSpecial Casco Bouwen aanvragen

De voordelen van Casco bouwen met SelektHuis

  • Lagere start investering
  • Razendsnel wind – en waterdicht
  • Vergunningsaanvraag en bijbehorend tekenwerk inbegrepen
  • Alle ruimte voor de zelfbouwer
  • Zelf zorg dragen voor de afbouw of zelf geselecteerde partners zonder tijdverlies in het ruwbouw proces

Gratis SelektSpecial Casco Bouwen aanvragen

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven