px

Wij bieden u zekerheid

Garanties en Kwaliteit

Betrouwbaarheid en zekerheid staan bij SelektHuis hoog in het vaandel. SelektHuis is een ISO-gecertificeerd bedrijf dat meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap koppelt aan een kwalitatief hoogwaardig bouwconcept en een organisatie die logistiek goed in elkaar steekt; professioneel en klantvriendelijk vanaf verkoop tot oplevering (en natuurlijk ook daarna)! Met SelektHuis kiest u voor een betrouwbare partner en zekerheid! Vraag gerust referentieadressen bij ons op.

Wij gaan voor kwaliteit

Wist u dat wij bij opleveringen onze opleverpunten ruim onder het landelijk gemiddelde houden? SelektHuis is lid van diverse branchorganisaties die uw zekerheid garanderen. SelektHuis biedt u behalve kwaliteit en gemak (alles onder één dak/één aanspreekpunt) ook zekerheid ná oplevering:

  • Desgewenst ontvangt u met de oplevering van uw woning een bankgarantie. Op die manier weet u zeker dat alle opleveringspunten z.s.m. (binnen 3 maanden) afgewerkt worden.
  • Na oplevering geldt een onderhoudstermijn van 6 maanden.
  • Na de onderhoudsperiode heeft u 5 jaar garantie op verborgen gebreken
    (gebreken die u redelijkerwijs niet eerder had kunnen ontdekken).
  • Na de onderhoudsperiode heeft u 10 jaar garantie op
    ernstige en constructieve gebreken.

Aangesloten bij Woningborg-garantie (voorheen GIW)  
Wanneer u wilt bouwen met Woningborg-garantie kan dat via SelektHuis. Wij zijn aangesloten bij de stichting Woningborg te Gouda.
Kort samengevat: insolventie- en kwaliteitswaarborg.

SelektHuis: afspraak is afspraak

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Inschrijven