px

Het bruist in Geldermalsen

De Plantage te Meteren

Proef de Betuwe!! Boomgaarden, prachtige lanen, kleurrijke tuinen, waterpartijen, weidse uitzichten en alle kenmerken van een rijke historie. U vindt in de nabije toekomst al deze karakteristieke eigenschappen verenigd in de nieuwe wijk ‘De Plantage’, een wijk met een heel eigen specifieke uitstraling die zich daarmee duidelijk onderscheidt van nieuwbouwprojecten in andere plaatsen. Toekomstige bewoners van deze wijk vinden hier ruimte en rust, maar dan wel gecombineerd met uitstekende voorzieningen en een perfecte ontsluiting via een netwerk van rijkswegen en spoorwegen in de onmiddellijke nabijheid.

Op dit moment krijgt de eerste fase van dit mooie project steeds meer gezicht. In deze fase verkoopt de gemeente Geldermalsen in totaal 21 bouwkavels. Deze vrije sector kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen. Voor elke kavel is er een kavelpaspoort gemaakt met uitgebreide informatie over de soort woning die erop mag
worden gebouwd, de exacte omvang en ontsluiting van het perceel en nog veel meer nuttige informatie. Daarnaast is er een handige verkoopbrochure beschikbaar via de gemeente met verkoopvoorwaarden en algemene informatie over de voor de bouw aan te vragen omgevingsvergunning.

Uitgebreide informatie is te vinden op www.levenindeplantage.nl