Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Door jarenlang te doen waar we goed in zijn! We monitoren continue ons bouwproces en schaven bij waar nodig, hierdoor is ons bouwproces stabiel en zeker. De bouwmethode snel & efficiënt. Dit maakt dat je in SelektHuis een efficiënte & betrouwbare partner vindt om samen jullie eigen, unieke droomhuis te bouwen.

Het bouwproces

Wat onze formule zo succesvol maakt, is dat we veel controle hebben over mens, materiaal & techniek. We doen alles in eigen beheer. Naast een energiespecialist, een constructeur of een kundig adviseur om jouw woonwensen te vertalen, hebben we ook onze eigen timmerlieden en metselaars. Vakmannen, die al jaren samen met ons elke dag werken aan de droomhuizen van onze opdrachtgevers.

Traditioneel bouwen

Deze vakmannen leggen de fundering van jouw droomhuis en metselen steen voor steen, de buitenmuren op. Traditioneel bouwen staat voor stabiel & veilig wonen. Onze metselaars en timmerlieden brengen daarnaast door verschillende wijze van voegen, metselwerkverbanden, het toepassen van sierlijsten en andere details, de juiste bouwstijl aan. Wat zij doen is bepalend voor de uitstraling van jouw droomhuis.

Meer weten over Traditionele bouw?

Prefab

Traditioneel bouwen is veilig & stabiel, wat ons efficiënt en snel maakt, zijn de prefab elementen die we toepassen. We hebben bovendien veel controle over de kwaliteit van prefab elementen, omdat we deze produceren in onze eigen Prefab hallen. Hiermee verkorten we de bouwtijd vanwege geconditioneerde productie omstandigheden, we zijn veel minder afhankelijk van weersinvloeden en de faalkosten zijn lager. 

Meer weten over onze prefab hal en welke elementen prefab zijn? Lees alles hier nog even uitgebreid na.

Wist je dat je tijdens onze Open Dagen ook een rondleiding kunt krijgen door onze prefab hallen? Echt een aanrader!

Ons bouwconcept is dus een uitgekiende combinatie van traditioneel bouwen met prefab elementen, dat is Slim Bouwen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven