Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Welke evenementen zijn er?

Wij organiseren regelmatig een Open Huis bij een woning die bijna opgeleverd gaat worden. Met eigen ogen kun je kijken naar de mate van afwerking, de indeling en alle andere zaken waar je lastig een voorstelling van kunt maken op papier. Ook loopt het SelektTeam rond om vragen te beantwoorden.

Daarnaast organiseren we op onze hoofdvestiging in Rijssen in het voorjaar en het najaar Open Dagen en 4 keer per jaar een Kijkje in de Keuken. Tijdens deze dagen loopt er een SelektTeam rond van verschillende afdelingen binnen SelektHuis. Zij kunnen je alles vertellen over ons bedrijf en het unieke & snelle bouwconcept Slim Bouwen.

Je wordt rondgeleid door de prefab hallen zodat je een indruk krijg van het bouwproces. Je bent in de gelegenheid om vragen te stellen die betrekking hebben op jouw eigen bouwdroom. Ook onze EPC-Specialist verzorgt regelmatig een kennissessie over duurzaam bouwen, energiezuinig bouwen en gasloos bouwen.

Nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en als eerste weten wanneer & waar we een evenement organiseren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Elke week versturen wij een nieuwsbrief met belangrijke informatie, nuttige tips of inspiratie.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven