Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

We zetten de deuren open van een Eigentijdse Breithorn. Lees meer over dit evenement en bekijk ook het Open Huis in de Jungfrau in dezelfde straat!

Open Huis Breithorn

Als uitgangspunt is het basismodel Breithorn gebruikt. De opvallende kozijnstijl & kleur in combinatie met de dakgoten zorgen voor een hele eigentijdse uitstraling. De opdrachtgevers hebben er voor gekozen om binnen te komen via de hal in de keuken, waar ruimte is voor een mooi kookeiland. De begane grond heeft een open woonplan, dus de woonkeuken en woonkamer zijn 1 geheel.

Op de eerste verdieping zijn er naast 2 kleinere slaapkamers, nog een badkamer en een grotere slaapkamer met inloopkast gecreëerd. Middels een vaste trap, kun je naar de zolder waar nog een grote ruimte is, die naar eigen inzicht is in te vullen. Of het nu een hobbyruimte, extra slaapkamer of werkkamer wordt, deze woning heeft erg veel ruimte!

Bijzonderheden

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Aangebouwde garage
  • Aanpassing dakhelling
  • Getimmerde bakgoten
  • Aanpassen gootconstructie
  • 2 Topgevel kozijnen
  • Dakraam zolder
  • Luifel voordeur
  • Extra terrasdeuren
  • Inzethorren

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Philip den Hollander van de vestiging Hedel.

Alles op een rij:

Datum: 18 december 2018
Tijd: 15.00-19.00 uur
Adres: Hoevenweg 37 te Hagestein

Meld je aan voor dit event via onderstaand formulier!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven