Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

I.v.m. de vakantieperiode zijn wij van 20 – 24 juli verminderd bereikbaar en van 25 juli – 9 augustus gesloten. Meer informatie

Altijd al eens willen weten hoe SelektHuis werkt? Wil je kennis maken met de mensen
achter het bedrijf en meer informatie over het bouwconcept Slim Bouwen van SelektHuis? Kom dan vrijdag 31 januari 2020 naar het Kijkje in de Keuken. We laten je zien wie we zijn en wat onze passie is: bouwen aan levensgeluk!

Tijdens deze middag kun je o.a.:

  • Een kijkje nemen in onze productiehallen (prefab)
  • Een blik werpen achter de schermen  in de tekenkamer
  • Informatie en inspiratie in de showroom opdoen

Bij binnenkomst kun je nog eerst even een kopje koffie of thee drinken en zal onze adviseur iets meer vertellen over de middag. De rondleiding start om 14.00 uur door de showroom, prefab en de tekenkamer. Zo kun je een beetje proeven van de verschillende ingrediënten, waarmee SelektHuis komt tot het uiteindelijke resultaat, nl. jouw droomhuis!

Alles op een rij:

Datum: Vrijdag 31 januari 2020
Tijd: 13.45 – 16.00 uur  (let op; de rondleiding start om 14.00 uur)
Adres: Kalanderstraat 51 te Rijssen, bezoekersparkeerplaats direct bij het hoge rode gebouw

Wil je dus laagdrempelig kennismaken met SelektHuis, wil je weten wie we zijn en hoe wij Slim Bouwen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven