Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voor dit jubileum mochten we voor één keer ons eigen droomhuis ontwerpen. Deze laten we graag aan je zien!

Open Huis Modelwoning

Een huis bouwen is een grote stap. Je weet immers niet wat je te wachten staat. Bij SelektHuis doen we er alles aan om je de perfecte woonbeleving te geven voordat je een huis koopt! Dat doen we met zes vestigingen met ieder een eigen showroom. Ook organiseren we regelmatig Open huizen, Open Showrooms en rondleidingen door ons bedrijf.  Allemaal manieren om je te laten ervaren met welke kwaliteit en passie wij onze huizen bouwen.

We realiseren ons maar al te goed dat je niet over één nacht ijs gaat bij de beslissing voor jouw droomhuis.  Om je hierbij te helpen, kan de modelwoning in Dirksland je een goed beeld geven. Naast de woning zelf is er ook altijd een adviseur in de buurt die al je vragen kan beantwoorden. Terwijl je door de woning loopt, ervaar je het afwerkingsniveau van SelektHuis. Ondertussen kun je wegdromen over de woning van jouw dromen. Een bezoekje aan onze modelwoning mag dus zeker niet ontbreken als je overweegt een huis te bouwen.

ALLES OP EEN RIJ:

Datum: maandag 28 december 
Tijd: 10.00 – 14.00 uur
Adres: Akkerleeven 6 in Dirksland

let op: parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats bij Sportcomplex de Gooye aan de Hondgalgsweg 1. Vanuit daar is bewegwijzering naar de woning. Bij de woning zijn enkele plekken beschikbaar die we graag vrijhouden voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart. 

Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven