Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ontmoet & Groet
Speciale editie

Borrelen jullie ook van de ideeën & plannen voor het bouwen van een nieuwbouwwoning op jullie eigen stukje grond? Kom langs tijdens onze speciale, feestelijke editie van de Ontmoet & Groet! Je kunt tijdens dit evenement door onze showroom wandelen, materialen bekijken, inspiratie opdoen, informatie verzamelen maar natuurlijk ook jouw vragen stellen aan één van de adviseurs die aanwezig is.

Wat is er te doen?

De adviseur kan je veel vertellen over het voortraject, de voorbereidingen die je zou moeten nemen om goed voorbereid een adviesgesprek in te gaan. Hij kan je daarnaast meer vertellen over het bouwproces, onze woningen, de mogelijkheden en adviseren over zaken waar je misschien zelf nog niet eens bij hebt stil gestaan. Het kan dus uiterst waardevol zijn om je deze dag te laten informeren zodat je in 2020 klaar bent om de volgende stappen te zetten. Op weg naar jullie droomhuis!

Wij hopen op een gezellige, zoete inval waarbij je je kunt oriënteren op de mogelijkheden met SelektHuis, wanneer jullie naar aanleiding van deze oriëntatie verder wil spreken over jullie specifieke bouwplannen maken wij graag een vervolgafspraak, dat kan ter plekke met de adviseur ingepland worden.

Vestiging en aanvang

Voor dit evenement is geen aanmelding nodig, je kunt gewoon vrij binnenwandelen.

Datum: maandag 30 december 2019
Tijdstip: 10.00 – 14.00 uur.

De Ontmoet & Groet vindt plaats op alle vestigingen dus je kunt uiteraard jullie dichtstbijzijnde vestiging bezoeken, zo spreek je ook meteen de adviseur uit jouw regio!

Vestiging Rijssen
Adres: Kalanderstraat 51 te Rijssen

Vestiging Sneek
Adres: Koperslagerstraat 21 te Sneek

Vestiging Hedel
Adres: Buitenkamp 1 te Hedel

Vestiging Amersfoort
Adres: Euroweg 39 te Amersfoort

Vestiging Moordrecht
Adres: Ambachtweg 14 te Moordrecht

Vestiging Tholen
Adres: Stevinweg 13 te Tholen

Tot dan!

Onze adviseurs staan voor je klaar met een kop koffie, een glimlach en natuurlijk boordevol informatie!

Maak jullie bouwplannen nog concreter in 2020!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven