Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ben je nog niet toe aan een afspraak, maar wil je graag wel even de mogelijkheden bespreken? Dan is dit het evenement voor jou!

Inloop in Amersfoort

We introduceren een nieuw evenement op elke vestiging in oktober. De Ontmoet & Groet!
Dit evenement is bij uitstek geschikt om kennis te komen maken met het SelektTeam van de vestiging in jouw regio. Je kunt de showroom met materialen bekijken, vragen stellen aan de adviseur. Neem ook alle informatie mee naar huis, om alles nog even rustig na te lezen.

De inloop is van 18.00-20.00 uur.
Meld je hiervoor wel even aan via het aanmeldformulier.

Speeddate

Tijdens de Open Dagen hebben we speeddates gepland en hier is iedereen eigenlijk heel enthousiast over geweest. Graag willen we deze mogelijkheid dan ook bieden tijdens de Ontmoet & Groet.

Zijn jullie nog niet helemaal zo ver dat je een afspraak kunt of wilt maken, maar jullie willen wel weten wat de mogelijkheden globaal zijn? Dan kun je een speeddate aanvragen. Dit is een kort gesprek van ongeveer 20 minuten, waarin je je eigen situatie kan bespreken en vragen kan stellen. Zo kunnen we je toch een stapje verder op weg helpen met jullie bouwplannen!

We zullen de speeddate gaan plannen tussen 16.00 – 18.00 uur.
Wil je een speeddate? Helaas, wegens de vele aanmeldingen zijn alle plekken voor de speeddate inmiddels bezet. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens de vrije inloop langs te komen. 

Contact

De adviseurs aanwezig in Amersfoort zijn Quentin Wilgehof en Koen Koerhuis

Alles op een rij:

Datum: Donderdag 31 oktober 2019
Speeddate Tijd: 16.00-18.00 uur (alleen op afspraak)
Inloop Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Adres: Euroweg 36 te Amersfoort

Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven